Kategorier
Bagværk
  Boller
  Brød
  Kager
  Lagkager
  Muffins
   Madmuffins
  Pizza
  Roulader
  Scones
  Småkager
  Tærter
   Madtærte
Desserter
  Æbleskiver
  Is
  Pandekager
  Vafler
Diverse
  Marmelade
  Ost
Drikke
Forretter
Frokostretter
Hovedretter
  Supper
Pålæg
Salater
Slik, konfekt og snacks
Småretter
Tilbehør
  Saucer
Vegetar
 
Bruger Logind
Brugernavn*
Password*
Ikke registeret? Click Her for at registere


 

Brun lagkage med smørcreme

Tilføjet af: Admin D. 11/08/2008
Brun lagkage med smørcreme 15040 Vist
2.17 Karakter
441 Stemmer
 
 
Udskriv
 
Send til ven

Karakter



Ingredienser

3 brune lagkagebunde.

Smørcreme:
100 gr smør, 100 gr flormelis, 2 pasteuriserede æggeblommer, vanillesukker.

Pynt:
Glasur af flormelis, kakao, vand, lidt kokoasmel til drys.


Sådan gør du

Pisk smør og flormelis godt sammen, og tilsæt æggeblommer en ad gangen.

Smag cremen til med vanillesukker, og fordel den mellem to af bundene, hvorefter lagkagen lægges sammen.

Stryg øverstebunds overflade med glasur og drys med kokosmel.

Lagkagen smager også godt hvis der sammen med cremen stryges et lag abrikosmarmelade der er smagt til med lidt rom eller cognac på bundene.


Type

lagkager
 

Kommentarer

 
 

Send kommentar

 
Gæster kan ikke skrive kommentarer
Rss Feed
Søg
Kontakt mig.
Links
Smykkematerialer til smykkefremstilling
Smykke forum for alle
LK Design
Perler